Voor wie? Particulieren

'Springen doe je met beide benen van de grond'


De arbeidsmarkt is volop in beweging en veranderingen gaan snel. Fusies en reorganisaties zijn aan de orde van de dag. De baan voor het leven bestaat niet meer. Inhoud van werk en functies verandert en u als werknemer moet in beweging blijven om in te kunnen spelen op deze veranderingen. U bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen loopbaanontwikkeling!

Loopbaanadvies & Coaching

Het kan echter gebeuren dat u niet (meer) weet hoe u richting kan geven aan uw loopbaan. U voelt zich ontevreden met het werk dat u nu doet en twijfelt of u dit werk nog jaren volhoudt. Voor sommige mensen worden deze signalen jammer genoeg pas echt duidelijk wanneer ze vastlopen in hun werk of na een (persoonlijke) crisissituatie. Vaak wordt dan duidelijk wat echt belangrijk is in het leven.

Dan komt er een moment dat u een keuze wilt maken. Doorgaan met uw werk in de huidige vorm of een switch maken en nieuw leven in uw loopbaan blazen! U wilt op zoek naar een nieuwe uitdaging! Dit kan overigens ook een ontwikkeling in uw huidige werk betreffen. 2Switch kan u hierbij ondersteunen en coachen.

Via het menu krijgt u uitgebreide informatie over onze verschillende diensten op het gebied van uw loopbaanontwikkeling:

  • Individueel loopbaantraject
  • POP workshop
  • LoopbaanoriŽntatie training
  • Assessment
  • Sollicitatie en netwerkbegeleiding
  • Outplacement

Kosten

Informeer bij uw werkgever naar mogelijke vergoeding van de kosten van een loopbaantraject, deze zijn namelijk voor de organisatie fiscaal aftrekbaar. Vaak is er binnen de organisatie ook budget gereserveerd voor de (loopbaan)ontwikkeling van werknemers.

Mocht uw werkgever hiertoe niet bereid zijn, dan kunt u een deel van de kosten (incl. BTW) eventueel aftrekken van de inkomstenbelasting. Het doel moet dan wel het verwerven van een andere baan zijn.

Durft u met beide benen van de grond te springen? Neemt u dan contact op met 2Switch voor meer informatie!


    © 2013 2Switch