Voor wie? Werkgevers

'Beweging ontstaat als dromen hun werkpak aantrekken'


Voor bedrijven, organisaties en instellingen die willen investeren in de loopbaanontwikkeling van hun werknemers, kan 2Switch Loopbaanadvies & Coaching het verschil betekenen!

Loopbaanadvies & Coaching

Zonder groei staan mens en organisatie stil. Daarvoor heeft uw organisatie medewerkers nodig die betrokken zijn, plezier hebben in hun werk en het beste uit zichzelf halen. Medewerkers die durven te groeien en ervoor zorgen dat zij steeds hun kennis en vaardigheden op peil houden, waardoor zij duurzaam en breed inzetbaar zijn. Deze medewerkers voelen zich eigenaar van hun eigen ontwikkeling en zijn bereid tot mobiliteit.

In een krapper wordende arbeidsmarkt is het dus voor u als werkgever noodzakelijk om te investeren in de employability en loopbaanontwikkeling van uw werknemers, met als doel een flexibele en soepele organisatie waar maximale kwaliteit en productiviteit worden behaald.

2Switch wil u hierbij graag van dienst zijn. Via het menu krijgt u uitgebreide informatie over onze verschillende diensten op het gebied van loopbaanontwikkeling:

  • Individueel loopbaantraject of coaching voor uw werknemer
  • Pop workshop
  • Training 'Maak werk van je loopbaan'
  • Assessment
  • Intervisie voor teams en/of afdelingen van 5 - 8 personen
  • Sollicitatie en netwerkbegeleiding
  • Outplacement

Abonnement

Voor veel organisaties of bedrijven is het niet rendabel om een eigen loopbaanadviseur in dienst te nemen. 2Switch biedt u de mogelijkheid om per jaar een vooraf vastgesteld aantal uren loopbaanadvies en coaching in te kopen. Deze zijn flexibel in te vullen. Zo bent u maandelijks gegarandeerd van enkele uren professioneel advies op het gebied van loopbaanontwikkeling.

Bent u op zoek naar beweging? 2Switch Loopbaanadvies & Coaching komt graag bij u langs voor een vrijblijvend oriŽnterend gesprek over onze diensten. U kunt uiteraard ook eerst telefonisch informatie inwinnen of uw vraag via het contactformulier stellen.


    © 2013 2Switch