Training LoopbaanoriŽntatie

'Maak werk van je loopbaan'


2Switch biedt bedrijven, instellingen of organisaties een training LoopbaanoriŽntatie waarin deelnemers actief en gericht bezig gaan met hun loopbaan. LoopbaanoriŽntatie volgens een groepsmatige aanpak kan voor werknemers effectief en prettig zijn. In een (kleine) groep kunnen deelnemers vragen en ervaringen delen met anderen en leren met en van elkaar.

Loopbaanadvies & Coaching

In de training LoopbaanoriŽntatie werken de deelnemers aan de volgende doelstellingen:

  • Zicht krijgen op eigen persoonlijkheid (kwaliteiten, drijfveren, persoonlijkheidstype, loopbaanwaarden en belemmeringen)
  • Zicht krijgen op de gewenste elementen in werk en/of werkomgeving. Wat moet er in werk zitten zodat het aansluit bij de persoon en zijn/haar capaciteiten? Waar krijg je energie van?
  • OriŽntatieplan maken voor functieonderzoek
  • Keuze maken voor een (nieuwe) richting

Medewerkers hebben na de training een zelf opgesteld Persoonlijk Ontwikkel Plan inclusief een actieplan welke richting geeft en waarmee zelfstandig de (interne) arbeidsmarkt kan worden betreden. Ook kan het een ontwikkeling in de huidige functie betreffen.

De training bestaat uit 1 hele dag en drie dagdelen van 9.00 tot 13.00 uur en een follow-up dagdeel na 6 maanden. Er wordt gewerkt met huiswerkopdrachten en testen zoals o.a. een uitgebreid 360 Graden Kwaliteitenprofiel, een Drijfverentest en een JTI-test (Jungian Type Indicator). Er kunnen maximaal 8 medewerkers deelnemen. De tijdsinvestering is ongeveer twee uur per week gedurende de training.

Locatie: in overleg met opdrachtgever

Wilt u investeren in de loopbaanontwikkeling van uw medewerkers door middel van deze training? Neemt u dan contact op en wij komen bij u langs voor een vrijblijvend gesprek!


    © 2013 2Switch