Intervisie

'In een dwarsstraat kom je vaak de mooiste dingen tegen'


2Switch biedt intervisie aan voor teams of afdelingen van 5 Ė 8 personen. Intervisie maakt het vermogen tot zelfontwikkeling wakker en streeft ernaar het beste uit elkaar naar voren te laten komen.

Loopbaanadvies & Coaching

Een intervisiebijeenkomst geeft zicht op oplossingen voor individuele vraagstukken maar creŽert tevens een sfeer van collegialiteit omdat elke deelnemer oplossingen komt halen en brengen. Deelnemers ontdekken zelf suggesties voor effectiever gedrag en krijgen meer inzicht in het eigen handelen en denkpatronen.

Effectieve communicatie vormt de basis van succesvolle intervisie. Hierbij kan 2Switch u van dienst zijn. Wij begeleiden het communicatieproces tijdens de intervisiebijeenkomsten van uw medewerkers en maken daarbij gebruik van de incidentmethode. De incidentmethode wordt door deelnemers vaak als prettig, gestructureerd, overzichtelijk en efficiŽnt betiteld. De methode is taakgericht en gaat niet diep in op de persoonlijke kanten van een probleem. De methode heeft daardoor een lage drempel en wordt door deelnemers als veilig ervaren.

Wilt u binnen uw bedrijf, organisatie of instelling intervisie introduceren? Neemt u dan contact op voor meer informatie!


    © 2013 2Switch