Loopbaantraject

'Durf jij buiten de lijntjes te kleuren?'


2Switch biedt een persoonlijk en professioneel loopbaantraject welke u de mogelijkheid biedt om stil te staan bij uzelf en mogelijke kansen en keuzes. Samen met de loopbaanadviseur gaat u op zoek naar uw inspiratie, motivatie, kwaliteiten en belemmeringen. Ook onderzoekt u consequenties van mogelijke keuzes en hoe u komt waar u naartoe wilt.

Loopbaanadvies & Coaching

Het loopbaantraject is maatwerk en wordt aangepast aan uw persoonlijke vragen en wensen. U krijgt de begeleiding die nodig is om zelf een loopbaankeuze te maken zodat u nu maar ook in de toekomst zelf sturing aan uw verdere loopbaan kan geven.

Gemiddeld bestaat een individueel loopbaantraject uit 6 gesprekken van 1,5 uur, die om de twee weken plaats vinden. In overleg met u kan hier uiteraard van afgeweken worden. U kunt rekenen op een intensieve persoonlijke begeleiding waarbij de eigen verantwoordelijkheid voorop staat. Er wordt gewerkt met verschillende technieken, opdrachten en testen, zoals o.a. een kwaliteitenprofiel, drijfverentest en Golden Personality Profiler.

Het traject wordt afgesloten met een (door u zelf opgesteld) loopbaanplan waarin een persoonlijk en werkprofiel zijn opgenomen en een actieplan waarin realistische en concrete doelen zijn uitgewerkt in een stappenplan. Indien gewenst kan het traject tevens afgesloten worden met een schriftelijke rapportage, welke eerst met u besproken wordt indien uw werkgever de opdrachtgever is.

Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt uw loopbaanvragen voorleggen en bespreken of een loopbaantraject voor u op dit moment de juiste stap is. U kunt daarna beslissen of en hoe u verder gaat. Misschien heeft u voldoende aan 1 of 2 gesprekken of wilt u alleen begeleiding bij het solliciteren en netwerken. Ook dit is uiteraard mogelijk. Er wordt in overleg met u een plan van aanpak opgesteld met een bijbehorende planning en kostenoverzicht. Locatie: Zwolle, in overleg kan ook een andere locatie worden gekozen.

Testen

Indien gewenst kan het traject ondersteund worden door het afnemen van verschillende tests zoals een persoonlijkheidstest, beroepskeuzetest of kerntyperingstest. Hiertoe beschikt 2Switch over een online testportaal.

Loopbaantraject in een kleine groep

Vindt u het prettig om uw vragen en gevoelens te delen met anderen die zich in dezelfde situatie bevinden als u, dan is het ook mogelijk om een loopbaantraject in een kleine groep van 4 personen te volgen. Op aanvraag van individuele deelnemers kunnen wij een groep samenstellen of een al gevormde groep kan zich hiervoor opgeven. Het traject bestaat uit 4 dagdelen, verdeeld over een periode van 6 weken. Er wordt gewerkt met een cursusmap en huiswerkopdrachten. Locatie: Zwolle.

Wilt u weten wat een loopbaantraject voor u kan betekenen? 2Switch geeft u graag meer informatie!


    © 2013 2Switch