Assessment

'Veranderen begint bij stilstaan'


Kan u ondersteuning gebruiken bij het ontdekken en ontwikkelen van het groeipotentieel binnen uw organisatie? 2Switch Loopbaanadvies is gecertificeerd en geaccrediteerd voor het afnemen van verschillende testen en assessments.

Loopbaanadvies & Coaching

 • TMA Methode
  TMA methode is een geÔntegreerde systematiek voor selectie, ontwikkeling en beoordeling van medewerkers waarbij de ontwikkeling van talenten en competenties centraal staat. Met de TMA talentenanalyse worden 22 drijfveren en 44 talenten uitvoerig in kaart gebracht. Ook krijgt u inzicht in de ontwikkelbaarheid van de 48 TMA-competenties. (www.tmamethod.com/nl)
 • Golden Personality Profiler
  Een type persoonlijkheidsvragenlijst die gebaseerd is op bekende persoonlijkheidtheorieŽn, zoals de theorie van Carl Jung over 'psychological' types. (www.talentlens.nl)
 • Jungian Type Indicator
  De JTI is een methodiek die mensen inzicht geeft in hun persoonlijke voorkeuren, zodat duidelijk wordt waarom ze op een bepaalde manier communiceren, conflicten aangaan of vermijden, hoe ze met stress omgaan of veranderingsprocessen beleven. (www.lefconsult.nl)
 • Reflector 360, Reflector Big Five Personality en Performance Improvement Plan van de © PICompany
  Deze instrumenten zijn gericht op persoonlijkheidsonderzoek en het in kaart brengen van competenties en ontwikkelmogelijkheden. Connector Ability kan daarnaast ingezet worden voor intelligentieonderzoek. Reflector Big Five en Reflector 360 Leadership kunnen ingezet worden om inzicht te krijgen in het vermogen om leiderschapsrollen te vervullen en/of te ontwikkelen. (www.picompany.nl)
Wilt u een verantwoorde keuze maken bij de professionele ontwikkeling van uw medewerkers en/of leidinggevenden? Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden op het gebied van assessment!


    © 2013 2Switch